torsdag 13 maj 2010

Bara tio dar kvar....


Hej! Bara tio dagar kvar tills jag och min favorit moster ska åka till Malta! Som ska bli super skoj!!!! Här på bilden ser ni min moster och jag då var vi på gröna lund i Stockholm och i dag kanske jag ska leka med min kompis Nils. Nu har jag skol lov Massor av Kramar Wilma....

6 kommentarer:

  1. Godmorgon Skruttis!
    Va snopen jag blev att se mig själv på datan.
    Va roligt det var på "Grönan", men kommer du ihåg vad det regnade?Nästa gång vi åker dit så är du nog tillräckligt stor att åka ALLA karuseller. Men först ska vi till Malta! Tjoho va roligt och skönt det ska bli!!!
    Hade så skönt på dina lediga dagar!
    Puss o Kram
    Charlotte

    SvaraRadera
  2. Hej Gumman! Vad roligt för dig och åka till Malta med Moster. Men hur ska vi klara oss härhemma utan dig, vi kommer att sakna dig Jättemycket! Nu ser jag fram emot att smaka dina nybakade muffinsar, Cesar vill nog också smaka! Många Pussar o Kramar Mamma.

    SvaraRadera
  3. Hej lilla snutta.Så du har börjat räkna dagar tills ni ska åka. Det skulle jag också göra. Så du är i bakartagen det tänkte jag på,men det fanns ingen jäst hemma,det måste man ha till bullar.Usch vad tråkigt väder det är,men jag har promenerat i 1,5 timme.Vet du vad morfar sitter och kollar på barna i Bullerbyn han tycker det är så fina bilder.Hej då från mormor.

    SvaraRadera
  4. Vad kul vi hade när vi lekte , roligt för dej att åka till Malta hälsningar Nils

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att du ska åka utomlands. jag har aldrig varit i malta men mamma vill gärna åka dit. Du får visa bilder när du kommer så vi kan se hur det ser ut. Det ska bli spännande. Vi har fått kattungar som är snart 3 veckor dom är jätte gulliga. Kram Alice

    SvaraRadera
  6. Hej Skruttis!
    Idag har jag suttit hårmodell, jag har sett ut som en riktig prinsessa i håret!
    Imorn ska jag på din dansuppvisning, va kul det ska bli att se dig dansa på en stor scen!!
    Vi ses imorn!
    Puss o kram
    Moster!
    Ps Kan du komma ihåg att be mamma/pappa ta med ditt pass, för jag behöver det till din flygbiljett, för snart åker vi=)

    SvaraRadera