fredag 9 april 2010

Massor utav Godis...

Hej! Innan jag berätar om det här inlägget vill jag bara TACKA alla som skriver komentarer till mig jag blir så glad och så TACK SAM! Men ni ser väll vad det här inlägget ska handla om GODIS SOM ÄR GÄTTE GOTT!!!!! Jag och mamma är väldiga godis råttor! Fniss! Nu ska jag kålla på talang 2010 och i morgon ska jag på dansskola kram kram kram Wilma.

6 kommentarer:

  1. Visst är ni godisråttor ni bägge.
    Kan tänka mej att det är riktig fest nu när jag är och jobbar. :)
    Men det är bra om ni äter upp allting så det är slut när jag kommer hem annars så finns risken att jag inte kan hålla mej,utan jag kanske dyker ner i skålen och äter upp resterna.
    Ha det bra och sov gott så syns vi i morgon...

    Pappa

    SvaraRadera
  2. God Morgon Gumman! Visst var det mumsigt med godis igår. Tyvärr är det ju nästan slut så ikväll får vi ta fram chips o popcorn. Hoppas att det går bra på dansen idag! Puss o Kram Mamma.

    SvaraRadera
  3. Hej Wilma...Nu gäller det att du är duktig med tandborsten.....så att inga tandtroll
    bygger bo......Kram Farmor

    SvaraRadera
  4. "Är det säkert att du älskar mig"
    Tralla lallalla la lala!

    SvaraRadera
  5. Hej Wilma!Oj vilken godisbild o det mesta är mina favoriter.Jag hoppas att du var nöjd med chokladnallarna vi köpte när vi var istan.Jag undrar vem den där tralla la är.Kram mormor.

    SvaraRadera
  6. Köpte du någon cykel? Jag är också godisråtta och mamma med. I morgon ska jag till tandläkaren och ta bort en tand. Inte kul. Kraaaam Alice

    SvaraRadera